KontaktPostkastOpiinfosysteemPraktikabaasMoodleFacebookPicasa
Kutse heast koolist

Erinevate linnu- ja loomalihade valmistamine

Registreeri koolitusele!

Sihtrühm: kõigile kokakunsti ja toidutegemise huvilistele.
Aeg: planeerimisel, kell 16.30-20.15, 5 ak tundi korraga, kokku üks päev
Maht: 5 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök

Eesmärk: omandada oskused valmistada erinevaid liharoogasid.
Teemad:
- Valmistamise tehnoloogia tutvustus
- Erinevate linnu- ja loomalihade valmistamine:
Veise sisefilee
Sea sisefilee
Pardi filee
Pardi koib
Küüliku tagajalg
Põldvuti rümp

Õpiväljund:
Valmistab etteantud tehnoloogia ja tooraine põhjal linnu- ja loomaliha road.

Koolitaja: Sergei Tšekmarjov, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupp: 8-12 inimest. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab  koolituse ajakava ning toimumiskoha.

Maksumus: 75 EUR -i (sisaldab kõiki materjale)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).

Info: Telefon 4427870; 5014291; e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS | Niidupargi tn 8//12 | Pärnu | 80047 | tel +372 4427888 | parnumaa[at]hariduskeskus.ee