Kellele: kõigile küpsetamise ja toidutegemise huvilistele
Aeg: 31.05.2018, kell 15.00-20.45
Maht: 8 tundi, üks päev
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada oskused valmistada väiksemaid küpsetisi erinevatest taignatüüpidest, saada teadmised taigna tehnoloogiast, erinevatest vormimisviisidest, täidiste valmistamisest jms.
Kursuse sisu:
Valmistamise tehnoloogia tutvustus;
Croissant'id - prantsuse sarvesaiad;
Viinisaiad, erinevate soolaste ja magusate täidistega;
Väikesed pizzad (erinevad soolased täidised: shampinjoni, singi-ananassi, salaami-paprika, forelli, hakkliha, köögivilja jne).
Õpiväljund:
Valmistab viinisaiu, väikeseid pizzasid, crossane kasutades vajaminevaid tooraineid.
Koolitaja: Terje Steinberg, PKHK pagar-kondiitri kutseõpetaja
Grupp: miinimum 7 inimest, grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 60 EUR (sisaldab kõiki materjale; osalejad saavad kaasa valiku koduseks degusteerimiseks)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 44 51 968, 53 446945,
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.